[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_gallery interval=”3″ images=”24225,24226,24227″ img_size=”full”][vc_column_text]Dacă vreodată ai îndoieli şi întrebări fără răspuns…priveşte un trandafir!

Nu cere nimic şi primeşte fericit toate resursele care îi sunt puse la dispoziție. Nu se plânge atunci când nu plouă sau e prea cald sau prea frig. Are încredere că tot ce are nevoie va veni către el la timpul potrivit. Şi îşi vede în continuare de treaba lui importantă. De ceea ce are de făcut. De rolul lui. De misiunea lui, pe care doar el o poate îndeplini. Ştie că nu poate cere ajutor de la alți trandafiri, pentru că nici unul nu va putea înflori ca el. Doar el poate oferi înflorirea sa unică.
Se dăruieşte plenar lumii, cu absolut tot ceea ce este. Nu păstrează nimic ascuns, pentru el însuşi. Nu se opreşte din înflorire de frică sau de grijă.
Nu cere voie să crească, nici să înflorească, nici să strălucească.
Trandafirul primeşte resurse nelimitate, dăruieşte absolut tot ce poate dărui şi străluceşte fără a se gândi că strălucirea lui poate deranja alți trandafiri. El doar este.

Primeşte şi tu resursele şi răspunsurile care vor veni la tine în momentul oportun.
Dăruieşte fără a măsura, cuantifica, ezita tot ce ai tu mai bun.
Fii tu, autentic, strălucitor şi unic, fără a te compara cu alții.
Primeşte, dăruieşte, fii tu!
Ar putea fi aceasta fi formula Vieții.
Şi e foarte simplă![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-blog”][/vc_column][/vc_row]