Simti ca ai anumite blocaje in relatiile tale?

Sunt aici sa te ajut sa treci peste ele si sa devii mai fericit si implinit. Te invit sa programezi o sesiune GRATUITA cu mine pentru ca vreau sa te ajut sa-ti construiesti relatii autentice, cladite pe iubire si respect.

COACHING

Lasa-ma sa te ajut prin coaching!

Ce este coaching-ul?

 Sesiunile de coaching sunt asemanatoare sesiunilor cu un psiholog sau psihoterapeut: sunt discutii de 1- 1,5 ore in care coach-ul pune intrebari, astfel incat clientul sa isi indrepte atentia spre viitor si sa descopere cele mai bune solutii pentru provocarile pe care le are.

De obicei, psihoterapeutul analizeaza impreuna cu pacientul trecutul si se axeaza pe vindecarea ranilor trecute iar coach-ul cauta impreuna cu clientul cele mai potrivite cai de actiune pentru un viitor asa cum si-l doreste clientul.

Ce obtii prin coaching relational?

(relatii de cuplu, de familie, parteneriale sau de business)

-Identifici relatiile importante din viața ta
-Constientizezi sursa problemelor relationale 
-Intelegi cum iti poti imbunatati relatiile
-Stabilesti distanta psihologica sanatoasa fata de fiecare persoana
-Testezi ce functioneaza si ce merita schimbat
-Actionezi in vederea ambunatatirii / vindecarii relatiei
-Evaluezi rezultatele

Coaching de Relatii

Ce fel de relatii? Relații de cuplu, de familie, parteneriale sau de business, toate acestea pot fi imbunatatite.

Imbunatatirea relatiei cu tine

Coaching pentru definirea viziunii personale legata de cariera, familie si persoana ta.

Coaching de Grup

Te pot ajuta pe tine si alte persoane cu aceleasi interese, intr-un cadru restrans, sa excelati in cariera.

MĂRTURIILE CLIENTILOR

Iata ce spun clientii si colaboratorii mei

“Cea mai mare bucurie a mea este sa recomand profesionisti pe care i-am vazut crescand o perioada mai lunga de timp. Irina este exact asta: un profesionist care a crescut frumos, autentic si profund in cei 6-7 ani de cand lucram impreuna. O astfel de crestere este esentiala pentru un coach de succes. In profesiile de self-help de astazi exista multe exemple de oameni care cresc prea accelerat, ard etape si pun accent mai mult pe marketing decat pe competente. Irina a preferat sa isi slefuiasca mai intai competenta si caracterul, apoi cu acestea a devenit un coach si un lider cu rezultate care vorbesc de la sine ! O mare bucurie pentru mine sa spun: Lucreaza cu Irina Vasilescu! E un om frumos si competent care te va insoti pe calea catre scopurile tale inalte. Iar daca nu le-ai descoperit inca, te va ajuta sa faci asta mai repede decat crezi, pentru ca are atitudinea si competenta sa faca asta. Am vazut asta, nu doar am auzit despre asta, iar cand esti martor poti oferi marturii legitime.”
Andy Szekely
Best selling author, Professional Public Speaker, Leadership Coach, Bootcamp University
“Sa urmezi cursurile de Comunicare persuasiva ale Irinei este ca si cum ai citi o poveste cu un final fericit despre tine, pentru ca devii mai bun. Rezultatele nu apar peste noapte, dar evolutia se vede in timp si cu rabdare. Felicitari Irina, pentru ceea ce faci, pentru ceea ce transmiti si pentru modul cum ne arati cat de simplu si de frumos este sa comunici corect cu cei din jur!“
Manuela Omusoru
HR Manager, SORADI DEVELOPMENT SRL
“Acum un an și jumătate am hotărât să schimb radical ceva în viața mea: să trec de la statutul de angajat, la cel de antreprenor. Aveam însă o mare problemă: nu aveam nici o idee despre ce anume îmi doream, știam doar că nu vreau să merg in aceeași direcție ca până atunci. Motiv pentru care am trecut prin momente de nedescris, de la deznădejde, teamă, copleșire, incertitudine, până la dezamăgire și chiar durere. Și, deși știam în teorie ceea ce trebuie să fac, fiind de altfel o persoana de acțiune și cu multă voință, lucrurile mergeau foarte greu..”
Ramona Cristina Szabo
“Irina pune suflet in ceea ce face pe zona de training si asta se simte in impactul pe care il are asupra participantilor. Cand ma gandesc la traing-uri de soft skills care intr-adevar sa faca o diferenta in viata participantilor, primul cuvant care apare in minte este mindset. Irina stie cum sa imbine construirea mindset-ului cu transmiterea de informatii relevante pe topic-ul prezentat. Asa isi cucereste publicul! Pentru echipa noastra, Irina a organizat si sustinut traininguri de Comunicare Eficienta si Conflict management. Feedbackul participantilor dupa fiecare training a fost unul foarte bun, colegii o apreciaza foarte mult iar training-urile sale au fost cotate cu 4.5 din 5.”
Carmen Balan
HR Business Partner, Tss-Yonder
“Am ales să fac ședințele de coaching cu Irina pentru că o știam de la conferințele la care participam, dar motivul cel mai întemeiat care a stat la baza deciziei mele a fost conexiunea mai stransă pe care am creat-o cu ea când am fost participant la unul din programele de persuasiune pe care Irina le-a facilitat.”
Florin Murariu
“Din 2014 am avut ocazia să lucrez împreună cu Irina pentru binele oamenilor în programele Bootcamp marca Andy Szekely. Irina a facilitat în aceste programe peste 10 echipe cuprinse între 5 și 7 participanți care au apreciat capacitatea Irinei de conectare cu ei, blândețea și răbdarea manifestate în relațiile cu ei. Personal am apreciat abilitatea Irinei de a gestiona personalități diferite și a le integra într-o echipă care să lucreze eficient în timpul bootcamp-urilor. Și am remarcat grija ei de a menține legătura cu participanții și după finalizarea bootcamp-ului, astfel încât să facă mult mai lină „aterizarea” participanților în „lumea reală”.Din perspectiva mea, rezultatele obținute până acum de Irina în bootcamp o recomandă pentru dezvoltarea personală și a echipelor prin programe personalizate de training și coaching.”
Romeo Cretu
Dezvoltator de oameni, Training manager AS Training & coaching

BENEFICIILE TALE

Pleci de la sesiunile de coaching având

Coaching de Relatii

Ai provocari in relatiile tale? Prin sesiunile saptamanale de coaching te pot ajuta sa treci peste momentele dificile.

Training-uri de Fericire

Te sustin sa fii mai fericit prin traingurile mele de fericire, comunicare, public speaking.

"Fii Fericit acum"

Cu ajutorul cursului online de Fericire si al cartii “Fii Fericit acum” vei invata cum sa fii fericit in fiecare zi.

CONTACTEAZĂ-MĂ

Programeaza o sesiune GRATUITA