Cărțile mele

Sunt pasionata de scris, iar aceasta pasiune m-a facut sa scriu 8 carti pana in prezent. 

LANSARE DE CARTE

ISBN: 978-606-9068-13-7

Școala de Ghi(n)zi!

by: Andy Szekely, Irina Vasilescu
Cartea care inspiră copiii să devină stejari!

O poveste nostima despre o ghinda care se crede pui de broccoli si descopera, la final, ca este un pui de stejar falnic. O poveste cu talc despre cum sa fii constient de propriile resurse si de propria putere.

ISBN: 978-606-94083-8-4

Fii fericit acum

– o călătorie către comorile prezente în jurul tău și în tine – Ed. a II-a

Cum ar fi dacă fericirea pe care ți-o doreşti ar apărea instantaneu în viața ta? Ce ai simți dacă ai obține prosperitatea la care visezi sau liniştea sufletească sau familia perfectă pe care ți-o doreşti sau cariera de succes chiar acum, deodată? Cum ar fi să ai acces imediat la tot ceea ce visezi? Să le ai pe toate, toate bogățiile materiale sau spirituale, chiar azi? Sună foarte bine, îmi vei spune! Care e cuvântul sau gestul magic? Ce am de făcut? Ei bine… aş putea să ți-l spun…”

ISBN: 978-606-94439-8-9

Be Happy Now

– a journey to the treasures around you and within you

I am offering you a treasure map, a precious guide to the gems of happiness. Once you have read it, it will stay with you forever. I am going to take you along two separate paths, the only two that are worth taking in order to achieve balance and fulfilment in your life: outwards, where you will discover the extraordinary world that quenches your thirst for beauty and good every day; and inwards, where your thoughts and memories also have the power to bring you happiness, peace, and joy.

ISBN: 978-606-94083-9-1

Aventurile Zanei Dovlecel si alte povesti din Poiana Soarelui

5 povești vesele, despre cum poți găsi soluţii creative în situaţii dificile.

O carte plină de povestiri amuzante și pline de tâlc, numai bună de citit la ceas de seară copiilor cuminți și curioși. Întâmplări cu zâne curajoase și poznaște, care mai fac mici năzbâtii și cărora li se întâmplă lucruri minunate!

ISBN: 978-606-94083-0-8

Aventurile lui Fugărici în Ajun de Crăciun

O carte de dezvoltare personală pentru copii, părinți și bunici, în care veți descoperi împreună, de Crăciun, ce înseamnă încrederea în forțele proprii, cum să te adaptezi unor situații noi, atunci când ai curajul să ieși din zona de comfort și mai ales, cum să îți descoperi talentul unic, ascultându-ți inima!

ISBN: 978-606-94439-9-6

Aventuri magice de iarnă

ISBN: 978-606-94083-6-0

Povești de iarnă

O colecție bilingvă de 40 povești în limbile română și engleză, scrise și ilustrate de copii români și din Marea Britanie, numai bune de citit în serile lungi, magice, de iarnă. Un proiect educațional de excepție, realizat în parteneriat cu Paradis International School din Iași și St. Jonh’s College, Portsmouth – Southsea, Marea Britanie.

ISBN: 978-606-94002-8-9

Crăciunul copiilor

Crăciunul Copiilor ne transmite tuturor mesajul profund al Sărbătorilor de Iarnă: a dărui, a visa, a crede, a fi recunoscător, a fi generos, plin de compasiune, sincer, a te bucura cu adevărat – acestea sunt ingredientele reale care compun MAGIA Sărbătorilor.

 

MĂRTURIILE CLIENTILOR

Iată ce spun clienții mei

“Fii fericit acum” este o carte despre starea de prezență şi despre claritate. Când o aplici devii conștient de ceea ce e important cu adevarat. Autoarea propune, la fiecare pagină, modalități inedite de a-ți reprograma mintea, în funcție de momentul din zi sau anotimpul în care te afli, astfel încât să reuşeşti să descoperi motive de bucurie, fericire, recunoştință în viața ta. Este un fel de mind-book, o carte a minții, care te antrenează să cultivi, să accesezi şi să menții stări de bine, de optimism, de claritate, de încredere şi de prezență aici şi acum. “Fii fericit acum” este o călătoria printre propriile emoții: the mind, motion and emotion book.”
Andy Szekely
Best selling author, Professional Public Speaker, Leadership Coach, Bootcamp University
Cartea “Fii fericit acum” face parte din obiceiurile sănătoase pe care le-am implementat în anul 2016. Mai mult, am un exemplar la birou unde colegii mei sunt invitați să deschidă cartea aleator și să citească ACUM o pagină (dacă simt nevoia). Pe mine mă ajută să mă relaxez și să mă concentrez apoi asupra a ceea ce e important. Multumesc, Irina!
Alexandru Holban
CEO, Rosegur, SimpatiQ.ro
“Am descoperit-o pe Irina mai întai prin scrieri si apoi în fapt. Am admirat și m-am regăsit în scrierile ei fără să o cunosc. Citind ceea ce ea scria, am învățat sau reînvățat să admir un răsărit și un apus, să mă bucur de liniștea unei dimineti, să savurez nelipsita cafea de dimineață și să mi se pară mai bună și nu doar necesară, am învățat să fotografiez culori si să ma las cuprinsă de liniște, să mă bucur liniștea din mine și din afară. Nu am să spun ca am învatat să fiu fericită, ci cum să trăiesc micile fericiri ale vieții. Am învățat să ridic privirea spre cer ca să admir formele norilor, nu doar cantitatea de ploaie ce stă să cadă. Au fost momente când cuvintele ei exprimau exact sentimentele mele. Și atunci am înteles ce înseamnă “starea de WOW”. MULTUMESC!”
Alina Mihaela Ignat
Economist
“​Fii fericit acum!”​ Ce îndemn ar putea fi mai bun și mai folositor decât acesta? Într-o lume în care “ne pretindem” fericiți, dar nu suntem, Irina îți sare în ajutor cu poveștile ei vindecătoare. Când mă simt neliniștită sau blocată recitesc două-trei povești din cartea ei și inima îmi revine la loc! Irina îmi reamintește de fiecare dată că totul depinde doar de mine și de alegerile pe care le fac. Aleg să fiu fericită. ACUM!
Loredana Vrednicu
Make-up and Nail artist, Lore Luxurious Life
“În fiecare părticică a materiei, Irina a citit maretia Universului. Unul dintre meritele carții rezidă din sensibilitatea prin care este surprinsă contribuția a tot ceea este viu si a tot ceea ce dă culoare vieții pe acest pământ. Entuziasmul pe care autoarea îl transmite în fiecare pagină este contagios. Sunt recunoscatoare pentru ca am avut privilegiul să o cunosc pe Irina. Când o umbră de tristețe ți se arată, este suficient să citești un singur paragraf pentru ca să “Fii fericit acum.“”
Dr. Liliana Vaduva
Medic primar, Spitalul de Copii "Sfanta Maria" Iasi