[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”24281″ img_size=”full”][vc_column_text] În fiecare zi, fugi câte puțin de adevărul din tine.
Crezi că ai nevoie de resurse, de timp, de bani, de echipe performante şi proiecte de succes. De o casă mare şi o maşină pe măsură. De realizări frumoase.
Dimineața, îți faci agenda. Prioritizezi. Organizezi ziua. Cauți cu îndârjire eficiența, obiective îndeplinite, excelența.
De ce? Pentru că o muncă bine făcută îți hrăneşte câteva dintre nevoile umane de bază: îți aduce prosperitatea sau doar banii necesari zi de zi, pe lângă recunoaşterea din partea celorlalți şi contribuția la binele comun. Pentru că … nu-i aşa? Ce am fi toți şi fiecare din noi fără muncă? De cele mai multe ori, tot ea, munca, îți permite şi să relaționezi cu ceilalți. Dacă îți şi place ceea ce faci, munca este împlinitoare.
Cu toate acestea, te întreb: de ce ai nevoie de bani, recunoaştere şi contribuție, de relaționare? Ce îți aduc ele?
E simplu: banii îi duci acasă, familiei sau cu ajutorul lor ai grijă de tine, de corpul tău, de viața ta. În esență, banii în sine sunt doar un mijloc prin care te îngrijeşti pe tine şi pe cei dragi. Indiferent că este vorba de a cumpăra alimente de bază sau vacanțe de lux. Pe scurt, ai nevoie de bani doar pentru a-ți manifesta grija şi dragostea față de tine însuți sau față de cei dragi.
Ce îți aduce recunoaşterea meritelor tale de către ceilalți? O stimă de sine crescută. Tot o formă de iubire de sine. Bucurie.
Ce îți aduce contribuția la binele celorlalți, prin munca ta? Mulțumire sufletească. O faci din dragoste față de alții şi față de tine.
Ce primeşti tu, ca individ, ca suflet unic pe lumea aceasta când relaționezi cu ceilalți? O fi lungă lista… de la companie agreabilă la pasiuni comune, dar tot iubire cauți, în esență. Acceptare. Comunicare.
Căutăm iubirea şi o manifestăm în fiecare gest pe care îl facem: iubirea de sine, sau pentru partenerul de viață, iubirea față de familie, iubirea față de umanitate în general. Orice acțiune a fiecăruia dintre noi, orice tip de activitate zilnică o facem din dragoste:
Pregăteşti micul dejun pentru copii?
Te aranjezi cu grijă înainte de a ieşi din casă?
Faci sport?
Lucrezi responsabil şi eficient?
Îți ajuți colegii?
Iei prânzul cu un necunoscut sau cu un prieten din copilărie?
Suni o persoană dragă?
Câştigi bani dintr-o tranzacție foarte bună şi eşti mulțumit?
Planifici o călătorie de afaceri sau un weekend romantic?
Citeşti?
Faci curat în garaj sau în cămară? Speli rufe?
Întocmeşti rapoarte?
Fiecare lucru mărunt sau măreț pe care îl întreprinzi este, în esență, o modalitate prin care ajungi să dăruieşti sau să primeşti iubire!
Având în vedere această simplă conştientizare, cât entuziasm pui astăzi în fiecare secundă a zilei, de la scrierea agendei de dimineață, până la pregătirea cinei de seară?
Bucură-te de toate clipele pline de dragoste ale fiecărei zile!
ALL YOU NEED IS LOVE. ❤

Cu infinită iubire,
Irina[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-blog”][/vc_column][/vc_row]