Cine iubește își dorește să  îl vadă  fericit pe celălalt. Ca să poată  face asta, are nevoie să știe  ce anume îl  face pe partenerul de viață  fericit. 
In cartea “Cele cinci limbaje ale iubirii” autorul Gary Chapman identifică cinci modalități de a “vorbi pe limba celuilalt”: 
 
1. declarațiile  (cuvintele), 
2. atingerile (îmbrățișarile, intimitatea), 
3. serviciile (“fac eu cafeaua “, “spăl eu mașina”)
4. timpul petrecut împreună 
5. darurile (cadourile).
 
Totuși, chiar și  atunci când înțelegi care  este “limbajul de iubire” al persoanei dragi, nu întotdeauna reușești să  și “vorbești” pe limba lui sau a ei, pentru că oamenii sunt complecși, diferiți,  unici.

 

AI NEVOIE DE MULTĂ ATENȚIE DEDICATĂ PARTENERULUI ȘI DE INTENȚIA CLARĂ DE A AFLA EXACT CE ÎI PLACE:

 

1. cuvintele: îi  place poezia sau adoră scrisorile de dragoste,  îi  plac mesajele scurte, surprinzatoare, romantice sau jucăușe  sau sexi, îi  place să  te audă declarându-i dragostea tare și  cu asumare, privindu-l în ochi sau îi  plac șoaptele de iubire la ureche?
 
2. atingerile: ce anume apreciază partenerul/partenera la contactul vostru fizic, cum îi  place sa fie îmbrățișat,  sărutat , preferă să  mergeți pe stradă  ținându-vă de mână  sau sa îi  ții  ocrotitor mâna după umeri?
 
3. Care sunt serviciile pe care i le poți  face ca să ajuți cu adevărat  nu doar să demonstrezi implicare?  Poți face tu cafeaua sau cina, poți spăla tu mașina? Poți duce tu hainele la curățat? Ce anume îl/ -o ajută pe persoana iubită?
 
4. Ce anume o/-îl  face fericit/-ă să faceți  împreună?  Cum îi place lui să vă petreceți acele ore doar  ale voastre? Singuri sau la restaurant? Acasă sau în excursie? La film sau cu bicicleta? La SPA sau jucând cărți? 
 
5. Ce cadouri îi plac foarte mult? Ce își  doreste? Cât  de des îi  place sa primească  ceva de la tine? Îi plac darurile mari, generoase sau atențiile dese, mărunte  și  pline de sensibilitate?  Preferă florile, bijuteriile sau ciocolata? O excursie sau un abonament la sală? O carte  bună sau un bilet la teatru? Ce flori îi plac? Și  ce parfumuri? Ce prăjituri ? Și  ce tip de filme?
 
Toate aceste răspunsuri te pot ajuta să  o faci pe persoana iubita din viața  ta sa se simtă  cu adevarat specială, pentru că  va înțelege  cât  de mult îți pasă.

TE ÎNCURAJEZ SĂ TE TRANSFORMI ÎNTR-UN DETECTIV AL IUBIRII! SĂ FII ATENT/-Ă LA ACESTE DETALII.

 

EXERCIȚIUL PROPUS MAI SUS ESTE DOAR 1% DIN TOT CEEA CE AM PREGĂTIT PENTRU VOI ÎN TABĂRĂ! 

Tabără de 7 zile (27 mai – 2 iunie 2019) pentru îmbunătățirea relației de cuplu: o vacanță activă și plină de semnificație în doi, în care relaxarea se va îmbina cu învățare accelerată și experiențe memorabile.
Rezultatul: evoluția relației de cuplu și trecerea acesteia la nivelul următor de împlinire și armonie.

Dr. Irina Vasilescu – Coach specializat în relații de cuplu, Autor, Trainer şi Antreprenor

De 23 de ani lucrează în domeniul educaţiei, punându-se în slujba oamenilor şi a companiilor care îşi doresc echipe mai performante şi mai bine pregătite.

În calitate de antrenor de fericire, Irina este autoarea cărţii “Fii fericit acum” şi creatoarea programelor educaţionale “Fii fericit în 5 paşi simpli” şi “Fiţi fericiţi în cuplu!” .

Irina are 17 ani de experienţă în antreprenoriat, a creat trei companii care oferă servicii lingvistice (traduceri, cursuri de limbi străine), o editură (Editura Floare de Iris) şi un ONG.

În cadrul comunitătii AS, este facilitator din anul 2013 al programelor “People Mastery Bootcamp”, “Self Mastery Bootcamp”, “Speaker Masterclass”, “Business Masterclass”, “Influence Masterclass – LAB Profile”, “Speaker Elite”, “Persuasion Elite”, “Focus Elite”, “Connect Elite”, “Money Elite”, “Next Level Mastermind”. Facilitează, de asemenea, programul de mastermind “Decizii Radicale”.

Este absolventă a programelor “Self Mastery Bootcamp”, “People Mastery Bootcamp”, “Money Mastery Bootcamp” şi “Speaker Mastery Bootcamp”, “LAB Profile”, “Powerful Business Persuasion”, “Business Doctor Intensive”.

Motto: “Fericirea este o alegere. Alege conştient şi inspirat în fiecare moment.” 

(Irina Vasilescu)