Vrei sa-ti cresti afacerea?

Ajut companiile care au dificultati in a gasi si a pastra oamenii potriviti sa aiba manageri,
leaderi si angajati mai eficienti si mai motivati.

Fac acest lucru prin trainingurile soft skills, prin executive coaching si group coaching..

servicii companii

Training pentru companii

Sunt autor, coach, trainer si antreprenor. Am experiența de 22 de ani in domeniul educational si studiez psihologie pozitiva si știința fericirii din 2013.

Am absolvit 14 programe ale scolii de dezvoltare personala Andy Szekely, sunt facilitator in programele Bootcamp University si Elite School din 2014 si leader al comunitatii Andy Szekely  din Regiunea Moldovei.

In coaching, am o abordare complexa, formata in 3 scoli de coaching diferite, care le permite clientilor sa aiba  rezultate relevante.

Traininguri soft skills

  • Conflict management
  • Traininguri de public speaking si comunicare
  • Metode de oferire a feedback-ului
  • Setare si implementare de obiective
  • Leadership
  • Inteligenta emotionala
  • Antrenament de fericire pentru angajati
  • “Fii in flow acasa si la birou”  

 

Z

Training de comunicare eficienta

Inveti cum sa comunici eficient tu si echipa ta pentru un nivel al productivitatii mai ridicat.

Stabilirea si implementarea obiectivelor

Fiecare dintre noi are o pasiune si o viziune personala. Eu te ajut sa ti-o clarifici si sa ti-o indeplinesti.

Public speaking

Ajut antreprenorii si pe liderii companiei sa-si imbunatateasca abilitatile de vorbire in fata unui public.

Training de conflict management

Ai avut parte de conflicte la birou? Eu te pot ajuta sa le gestionezi si sa le eviti cand nu este cazul.

Wellbeing la job

Trainingul de “Wellbeing la job” va readuce zambetul, sclipirea din ochii si increderea in tine in timp ce iti desfasori activitatea la job..

Training-uri Soft Skills

Inveti cum sa comunici eficient tu si echipa ta pentru un nivel al productivitatii mai ridicat.

MARTURIILE CLIENTILOR

Iata ce spun clientii mei

“Cea mai mare bucurie a mea este sa recomand profesionisti pe care i-am vazut crescand o perioada mai lunga de timp. Irina este exact asta: un profesionist care a crescut frumos, autentic si profund in cei 6-7 ani de cand lucram impreuna.

O astfel de crestere este esentiala pentru un coach de succes.
In profesiile de self-help de astazi exista multe exemple de oameni care cresc prea accelerat, ard etape si pun accent mai mult pe marketing decat pe competente.
Irina a preferat sa isi slefuiasca mai intai competenta si caracterul, apoi cu acestea a devenit un coach si un lider cu rezultate care vorbesc de la sine !
O mare bucurie pentru mine sa spun: Lucreaza cu Irina Vasilescu!  E un om frumos si competent care te va insoti pe calea catre scopurile tale inalte. Iar daca nu le-ai descoperit inca, te va ajuta sa faci asta mai repede decat crezi, pentru ca are atitudinea si competenta sa faca asta. Am vazut asta, nu doar am auzit despre asta, iar cand esti martor poti oferi marturii legitime.”
Andy Szekely

Best selling author, Professional Public Speaker, Leadership Coach, Bootcamp University

“Irina pune suflet in ceea ce face pe zona de training si asta se simte in impactul pe care il are asupra participantilor. Cand ma gandesc la traing-uri de soft skills care intr-adevar sa faca o diferenta in viata participantilor, primul cuvant care apare in minte este mindset. Irina stie cum sa imbine construirea mindset-ului cu transmiterea de informatii relevante pe topic-ul prezentat. Asa isi cucereste publicul!

Pentru echipa noastra, Irina a organizat si sustinut  traininguri de Comunicare Eficienta si Conflict management. Feedbackul participantilor dupa fiecare training a fost unul foarte bun, colegii o apreciaza foarte mult iar training-urile sale au fost cotate cu 4.5 din 5.”

Carmen Balan

HR Business Partner, Tss-Yonder

“Intr-o piata concurentiala, pregatirea echipei este esentiala si face diferenta. Cursurile Irinei Vasilescu au fost un element important in evolutia noastra, Dentesse ocupand prima pozitie, 5 ani consecutiv,  in topul clinicilor de stomatologie din regiunea Moldovei.”

Dr. Amalia Surdu

CEO & Founder, DENTESSE Clinici Medicale Dentare

Colaboram cu Irina de trei ani,  timp in care a  susținut pentru echipa noastra traininguri de Comunicare Eficienta,  Wellness la locul de muncă si Fericire pentru angajați productivi si motivati.

Am ales ca lucram cu Irina pentru ca ea nu e “doamna profesoara” rigida si stricta, pe care (mai) toti o stim din scoala, ci pentru ca, impreuna cu ea, invatam distrandu-ne. Feedbackul participantilor dupa fiecare training s-a tradus in dorinta de a aplica de imediat notiunile invatate. Vom mai colabora si pe viitor cu Irina si o recomand pentru traininguri in companii pentru ca ne vorbeste “in limba noastra”, se integreaza minunat in echipa si ne inspira sa facem schimbarile pozitive care ne sunt necesare pentru a fi mai performanti.”

Georgiana Anghel

Director regional vânzări, Tui Travel

“Angajatii firmei  SC SORADI DEVELOPMENT SRL au urmat cursurile de Comunicare persuasiva, in cadrul unui team building. Ne-am simtit minunat si  rezultatele au fost uimitoare datorita dezvoltarii tehnicilor de negociere prin persuasiune si  de atingere a obiectivelor.

Felicitari Irinei pentru implicare si profesionalism!”

Iacob Gianina

“Acum un an și jumătate am hotărât să schimb radical ceva în viața mea: să trec de la statutul de angajat, la cel de antreprenor. Aveam însă o mare problemă: nu aveam nici o idee despre ce anume îmi doream, știam doar că nu vreau să merg in aceeași direcție ca până atunci. Motiv pentru care am trecut prin momente de nedescris, de la deznădejde, teamă, copleșire, incertitudine, până la dezamăgire și chiar durere. Și, deși știam în teorie ceea ce trebuie să fac, fiind de altfel o persoana de acțiune și cu multă voință, lucrurile mergeau foarte greu..”
Ramona Cristina Szabo

“Din 2014 am avut ocazia să lucrez împreună cu Irina pentru binele oamenilor în programele Bootcamp marca Andy Szekely. Irina a facilitat în aceste programe peste 10 echipe cuprinse între 5 și 7 participanți care au apreciat capacitatea Irinei de conectare cu ei, blândețea și răbdarea manifestate în relațiile cu ei. Personal am apreciat abilitatea Irinei de a gestiona personalități diferite și a le integra într-o echipă care să lucreze eficient în timpul bootcamp-urilor. Și am remarcat grija ei de a menține legătura cu participanții și după finalizarea bootcamp-ului, astfel încât să facă mult mai lină „aterizarea” participanților în „lumea reală”.Din perspectiva mea, rezultatele obținute până acum de Irina în bootcamp o recomandă pentru dezvoltarea personală și a echipelor prin programe personalizate de training și coaching.”
Romeo Cretu

Dezvoltator de oameni, Training manager AS Training & coaching

“Sa urmezi cursurile de Comunicare persuasiva ale Irinei este ca si cum ai citi o poveste cu un final fericit despre tine, pentru ca devii mai bun. Rezultatele nu apar peste noapte, dar evolutia se vede in timp si cu rabdare.

Felicitari Irina, pentru ceea ce faci, pentru ceea ce transmiti si pentru modul cum ne arati cat de simplu si de frumos este sa comunici corect cu cei din jur!”

Manuela Omusoru

HR Manager, SORADI DEVELOPMENT SRL

Beneficiile tale

Iata ce obtii in urma serviciilor mele

Z

Iti clarifici prioritatile in business sau cariera

Iti organizezi mai bine viata profesionala pentru a fi mai performant

Intelegi ce iti aduce succes si implinire în activitatile tale profesionale

Contacteaza-ma

Programeaza o intalnire GRATUITA