Rutina sau indiferența și-au făcut loc în relația voastră de cuplu, iar responsabilitățile sau neintelegerile nu vă permit să va armonizati ca la început?

Reînvie pasiunea în cuplu, îmbunătățește comunicarea și refă conectarea cu partenerul/partenera de viață astfel încât să ai o relație de cuplu fericită și echilibrată!

Tabară de 7 zile (27 mai – 2 iunie 2019) pentru îmbunătățirea relației de cuplu: o vacanță activă și plină de semnificație în doi, în care relaxarea se va îmbina cu învățare accelerată și experiențe memorabile.
Rezultatul: evoluția relației de cuplu și trecerea acesteia la nivelul următor de împlinire și armonie.

Tabăra FIȚI FERICIȚI ÎN CUPLU este pentru voi dacă:

NU VĂ MAI SIMȚIȚI LA FEL DE ARMONIZAȚI și CONECTAȚI ca la începutul relației.

RUTINA s-a instalat în relația voastră și FLACĂRA PASIUNII nu mai este vie.

VĂ CERTAȚI destul de des și nu știți cum să evitați conflictele.

AȚI VREA SĂ COMUNICAȚI MAI EFICIENT și nu reușiți.

ADUNAȚI FRUSTRARI pentru că nu vreți să vă răniți partenerul/partenera.

NU REUȘIȚI să vă exprimați iubirea unul pentru celalalt.

SUNTEȚI ÎN RELAȚIE DE PUȚIN TIMP și doriți să începeți cu dreptul această minunată călătorie în doi.

AVEȚI COPII și nu mai știți să fiți iubiți, ci doar părinți.

AVEȚI O RELAȚIE MINUNATĂ și vă doriți să o duceți la următorul nivel, evitând rutina și greșelile care distrug o relație.

Cum va fi viața de cuplu după tabără?

N

Veți fi un cuplu mai unit, mai armonios și mai iubitor.

N

Veți comunica mult mai bine și veți ști ce este de făcut atunci când apar situații stresante sau conflictuale.

N

Veți avea obiceiuri zilnice unice, doar ale voastre, prin care să vă păstrați vie iubirea și să o exprimați în cel mai frumos mod.

N

Veți deveni comunicatori mult mai buni.

N

Veți deveni mult mai empatici.

N

Veți deveni părinți sau viitori părinți mai buni.

N

Veți ști să dansați tango (nivel începatori).

Dr. Irina Vasilescu

Coach specializat in relatiile de cuplu

Irina este coach acreditat al scolii de coaching Tony Robbins
(Strategic Intervention și Advanced Relationship Coach, by Mark & Magali Peysha) Coach colaborator, trainer și facilitator în programele Bootcamp University și Elite School create de Andy Szekely Coach și terapeut colaborator al Centrului Viața Vie, fondat de terapeutul Alexandru Antonie. Irina a absolvit 5 programe de formare în coaching cu cei mai buni formatori din România și din lume și a colaborat, facilitat și creat numeroase programe de dezvoltare personalp.

Este antrenor de fericire și autor de carte, pasionată de educație și lucrul cu oamenii. Este autoarea cărții FII FERICIT ACUM și a programului Fii fericit în 5 pași simpli!. Cel mai nou program al său, FII FERICIT IN CUPLU!, a fost creat pentru că Irina crede cu tărie că “în doi puterea crește” și, de asemenea, crește și fericirea, atunci când aceasta este împărtășită.

Din observațiile făcute de-a lungul anilor, în sesiuni de coaching și în traininguri, Irina a constatat că viața este mai frumoasă atunci când ai cu cine împărtăși și bucuriile, și greutățile tale. Ca antrenor de fericire, Irina știe că relația de cuplu este esențială pentru fiecare dintre noi, dacă ne dorim să fim fericiți și împliniți.

Ce spun clienții

“Irina este extraordinară! Sesiunile de coaching avute cu ea mi-au schimbat viața. Mi-am reamintit că merit să trăiesc o viață extraordinară! Irina m-a ghidat cu grație și claritate, m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să scot la suprafață părți dureroase de suflet și să le vindec. Sunt pregătită pentru următoarea ședință de coaching! Știu că lucruri magnifice urmează să se întâmple!”

Loredana Vrednicu

Marketing Expert

“Dupa o prima sedința de coaching mi-am dat seama că Irina este foarte bună în a stăpâni această artă (pentru mine coaching-ul este arta de a ști să pui întrebări). O recomand cu aceeași căldură pe care ea o arată celor din jur.”

Bogdan Dumitrache

Consultant

Iulia și Cristi

Instructori de tango argentinian si fondatorii scolii “Atelierul de Tango”

Tangoul este un dans profund, cu semnificații mai greu de sesizat la prima vedere. Acolo, la cursurile de tango, s-au întâlnit Cristi și Iulia, și au rezonat perfect! Pasiunea i-a făcut să exerseze tot mai mult și să meargă pe acest drum deschis de dans.

Iulia povestește: “Am luat lecții, am studiat tehnici, am muncit în particular, mergând prin țară și căutând cei mai buni profesori din România și din străinătate (Grecia, Italia, Israel, Franța, Argentina )! În 4 ani am înțeles că, de fapt, aceasta este chemarea noastră. Să dansăm tango și să-i învățăm și pe alții să o facă. Să renunțe la inhibiții, să socializeze, să comunice prin muzică și dans. Am renunțat la profesiile noastre și am deschis ATELIERUL DE TANGO IAȘI, o școala care se recomandă și se impune ca o formă de manifestare artistică demnă de reținut. Am devenit instructori de dans, foarte bine pregătiți! Predăm limbajul internațional al tangoului argentinian, conform unor programe personalizate. Ne adresăm dansatorilor de toate vârstele, persoane care doresc să trăiască frumos și să petreacă timpul liber în cel mai agreabil mod!”

Descrierea pe larg a zilelor de curs

Cele 7 zile de training te vor ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante și să înveți aspecte esențiale pentru o armonizare minunată cu partenerul/partenera ta de viață:

Cine sunt EU în relația de cuplu?

Cum vreau să mă simt în cuplu? Care este declarația mea de misiune personală în cuplu?
Strategia în trei pași “scop-postură-prezență”. Cum creez ritualuri de conectare autentică: cele cinci obiceiuri fantastice ale fericirii în cuplu.

ZIUA 1

27 mai 2019

Ce am EU nevoie în relație?

Care sunt punctele mele tari în modul meu de a-mi exprima iubirea? Cum cer ceea ce am nevoie, atunci când nevoile mele nu sunt împlinite? Care sunt cele 6 nevoi psihologice de bază? Convingerile limitative în cuplu: cum funcționează acestea ca elemente blocante sau generatoare de tensiuni. Diferențele de comunicare între bărbați și femei.

ZIUA 2

28 mai 2019

De la “eu” la “noi”: cum mă manifest în relația de cuplu?

Ce roluri și forme de manifestare avem în cuplu? Cum evaluăm fiecare formă de manifestare în cuplu? Cum putem îmbunătăți împreună, ca parteneri, aceste manifestări?

ZIUA 3

29 mai 2019

Empatie și emoții: de la “mine” la “tine”, de la “tine” la “mine”:

Responsabilitate emoțională (strategia “Tai-chi emoțional”). Gestionarea eficientă a emoțiilor “negative” în cuplu. Care este nevoia reală din spatele emoției? Identificarea “corpului-durere” și gestionarea acestuia. Exercițiu practic de conectare autentică “inimă-la-inimă”.

ZIUA 4

30 mai 2019

Preferințe senzoriale și intimitate

Care sunt canalele senzoriale preferate de fiecare partener din cuplu? Cum pot deveni un “detectiv al iubirii”? Arta sacră a intimității în cuplu. Exercițiu multisenzorial.

ZIUA 5

31 mai 2019

Copiii în cuplu și performanța în co-parenting

Cum pot fi un părinte foarte bun și un partener de cuplu minunat în același timp? Strategii eficiente de co-parenting: leadership personal și leadership în echipă. Procese energetice subtile în relația părinti-copii.

ZIUA 6

1 iunie 2019

Revizuirea și integrarea conceptelor, ideilor și noilor ritualuri stabilite

Harta mentală a trainingului. Exercițiu integrativ: ziua perfectă în cuplu. Planul de acțiune pentru cel mai frumos an în cuplu de până acum.

ZIUA 7

2 iunie 2019

Total ore training: 35

Majoritatea exercițiilor propuse se vor desfășura în cuplu.

În măsura în care participanții îți doresc, vor împărtăși în sesiunile de grup descoperirile sau conștientizările lor cu ceilalți participanți, într-o atmosferă caldă și plină de respect și empatie, cu scopul de a inspira și de a se lăsa inspirați de ideile colegilor de tabără.

O zi de curs

Agenda cursului sintetizată

}

7:00am – 8:00am

Înviorare pe plajă

Cu Irina Vasilescu

}

8:00AM – 8:30AM

Mic dejun

}

8:30AM – 10:00AM

Program de voie pe plajă

}

10:00AM – 01:00PM

Sesiuni de training în sală

Cu Irina Vasilescu

}

01:00PM – 03:00PM

Pauză de prânz

}

03:00PM – 06:00PM

Sesiuni de training în sală

Cu Irina Vasilescu

}

06:00PM – 07:00PM

Cina

}

07:00PM – 09:00PM

Lecții de tango argentinian

Cu Iulia și Cristi

}

09:00PM – 11:00PM

Socializare

Sesiunile individuale de coaching pentru fiecare cuplu vor avea loc între: 8.30 – 10.00 și 21.00 – 22.30.

2 seri cu program – surpriză.

Alege planul potrivit pentru tine!

Locurile sunt limitate. Acccesul la program se face doar în baza interviului telefonic.

Modalități de plată: transfer bancar (urmare a interviului, a semnării contractului și a eliberării facturii).

Preț LATE BIRD

dupa 17 mai
3200
  • Preț valabil per cuplu.

27 mai – 2 iunie 2019

Prețul taberei include
Cazare + 3 mese/zi pe toată perioada taberei la
Hotel Iaki 4*, Mamaia
precum și următoarele:

ore de training

+ suport de curs – 2 sesiuni de training/zi (6h/zi)

ore de curs de tango

2h/zi

minute Coaching pentru cuplu

1 sesiune individuală/familie

zi Acces gratuit la SPA

+ discount semnificativ pentru restul șederii

%

Acces la facilitățile de pe plaja ale hotelului

Ce NU este tabăra FIȚI FERICIȚI ÎN CUPLU!

  • Tabăra NU este un curs sau o inițiere în practici spirituale de tip yoga.
  • Tabăra NU este un context în care să se inițieze sau încurajeze crearea de noi legături sentimentale sau de noi cupluri, pentru că vizează consolidarea și îmbunătățirea relațiilor cuplurilor stabile participante în tabără.

Pentru evitarea acestor situații, selecția cuplurilor participante în tabăra are în vedere aceste două criterii: cuplu stabil, care își dorește să își îmbunătățească relația.

Pentru cine ESTE potrivită tabăra FIȚI FERICIȚI ÎN CUPLU?

N

Pentru cuplurile aflate în impas sau în blocaje generate de lipsa de comunicare, lipsa timpului dedicat relației, provocări financiare, presiunea responsabilităților multiple sau a familiei lărgite, relația cu copiii.

N

Pentru cuplurile care se iubesc și nu știu cum să își exprime dragostea în cel mai bun mod cu putință.

N

Pentru cuplurile care îți doresc mai mult de la relație și de la partener/parteneră și sunt dispuse să acorde timp, energie, răbdare și bunavoință pentru a învăța cum să creeze o relație mai frumoasă ca la început.

Te poți înscrie completând formularul:

Atenție, după înscriere vei fi contactat telefonic sau prin email.

Tabăra FIȚI FERICIȚI ÎN CUPLU | 27 mai – 2 iunie 2019

* câmpuri obligatorii

Vă puteți dezabona în orice moment făcând clic pe link-ul din subsolul adreselor noastre de e-mail. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru.