Simti ca ai anumite blocaje?

Sunt aici sa te ajut sa treci peste ele si sa devii mai fericit si implinit. Te invit sa programezi o sesiune GRATUITA cu mine pentru ca vreau sa te ajut sa-ti dezvolti o viziune si o misiune personala care sa-ti ofere claritate in cariera si in viata ta.

coaching

Lasa-ma sa te ajut prin coaching!

Ce este coaching-ul?

 Sesiunile de coaching sunt asemanatoare sesiunilor cu un psiholog sau psihoterapeut: sunt discutii de 1- 1,5 ore in care coach-ul pune intrebari, astfel incat clientul sa isi indrepte atentia spre viitor si sa descopere cele mai bune solutii pentru provocarile pe care le are.

De obicei, psihoterapeutul analizeaza impreuna cu pacientul trecutul si se axeaza pe vindecarea ranilor trecute iar coach-ul cauta impreuna cu clientul cele mai potrivite cai de actiune pentru un viitor asa cum si-l doreste clientul.

Ce obtii prin life coaching?

Claritate in privinta aspectelor pe care dorești sa le imbunatatesti in viata ta:

  • Sanatate
  • Relatiile cu ceilalti
  • Misiune personala
  • Cariera
  • Evolutie personala
  • Echilibru in toate ariile vietii

Si un plan de actiune concret  prin care sa obtii ceea ce iti doresti.

Coaching pentru Femei

Te ajut sa-ti definesti misiunea si viziunea personala astfel incat sa poti avea succes.

Life Coaching

Coaching pentru definirea misiunii personale si excelarea pe aceasta arie.

Coaching de Grup

Te pot ajuta pe tine si alte persoane cu aceleasi interese, intr-un cadru restrans, sa excelati in cariera.

MARTURIILE CLIENTILOR

Iata ce spun clientii mei

“Irina este extraordinară! Sesiunile de coaching avute cu ea mi-au schimbat viața. Mi-am reamintit că merit să trăiesc o viață extraordinară! Irina m-a ghidat cu grație și claritate, m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să scot la suprafață părți dureroase de suflet și să le vindec. Sunt pregătită pentru următoarea ședință de coaching! Știu că lucruri magnifice urmează să se întâmple!”

Loredana Vrednicu

“Dupa o sedința de coaching mi-am dat seama că Irina este foarte bună în a stăpâni această artă (pentru mine coaching-ul este arta de a ști să pui întrebări). O recomand cu aceeași căldură pe care ea o arată celor din jur.”

Bogdan Dumitrache

“O recomand cu drag pe Irina pentru energia minunata pe care o are, pentru profesionalism, dedicare si pentru sesiunile de coaching creative si practice!”

Bianca Roxana Tacutanu

“Am ales sa fac sedintele de coaching cu Irina pentru că o stiam de la conferintele la care participam, dar motivul cel mai intemeiat care a stat la baza deciziei mele a fost conexiunea mai stransă pe care am creat-o cu ea cand am fost participant la unul din programele de persuasiune pe care Irina le-a facilitat.”

Florin Murariu

“Acum un an si jumatate am hotarat sa schimb radical ceva in viata mea: sa trec de la statutul de angajat, la cel de antreprenor. Aveam onsa o mare problema: nu aveam nici o idee despre ce anume imi doream, stiam doar ca nu vreau sa merg in aceeasi directie ca pana atunci. Motiv pentru care am trecut prin momente de nedescris, de la deznadejde, teama, coplesire, incertitudine, pana la dezamagire si chiar durere. Si, desi stiam în teorie ceea ce trebuie sa fac, fiind de altfel o persoana de actiune si cu multa vointa, lucrurile mergeau foarte greu..”

Ramona Cristina Szabo

rezultate

Pleci de la sesiunile de coaching avand

Claritate in privinta misiunii tale personale

Un plan de actiune pentru a ajunge unde iti propui pe toate ariile vietii

Instrumente pentru a-ti imbunatatii toate ariile vietii

Contacteaza-ma

Programeaza o sesiune GRATUITA