Mi s-a întâmplat azi. Chiar acum zece minute. E un lucru extraordinar!
Iau niște suplimente, pentru că în sezonul rece vreau să îmi ajut corpul să facă față excelent, nu doar mulțumitor, provocărilor zilnice. Sunt suplimente naturale, din plante: cătină, echinaceea, etc. Le iau de vreo săptămână dar abia astăzi am descoperit că fiecare pastiluță are ceva scris pe ea: surprinsă să descopăr cuvântul “IUBIRE” pe una dintre ele am scos mai multe, din două flacoane diferite, curioasă să aflu dacă sunt cuvinte diferite. Nu. Doar “iubire”, pe toate! Şi mi-am dat seama de trei lucruri extraordinare, care mi-au umplut sufletul de recunoştință:
1. Dacă este iubire, nu mai este nevoie de nimic altceva. Restul vine de la sine. Doar iubire pentru ceilalți şi iubire de sine şi de Dumnezeu. Si toate se aliniază în cel mai bun mod cu putință.
2. Oamenii care au avut această idee sunt geniali, pentru că a scrie acest cuvânt minunat pe o pastilă care are menirea să aducă sănătate şi energie multiplică la infinit efectul lor vindecător. Conform studiilor lui Masaro Emotu, aceste cuvânt scris pe absolut orice aduce o vibrație înaltă şi profund benefică la nivel profund, de ADN. Iar eu am facut propriile mele experimente care mi-au confirmat că aşa este.
(Pentru detalii, căutați studiile asupra apei ale lui Masaru Emoto).
3. Am realizat că de foarte multe ori primim iubire de la cei din jur și de la mediul înconjurător (animale de companie, plante, natură, etc) şi nu suntem conștienți de asta. Atunci când avem sentimentul că suntem singuri în univers şi neprotejați sau neajutorați, este exact momentul în care Dumnezeu, cu multă iubire, ne poartă în brațe.
Şi vă întreb:
Cum ar deveni lumea noastră dacă am “scrie” cu toții, pe FIECARE acțiune, cuvânt sau gând al nostru cuvântul IUBIRE, înainte de a-l lansa către ceilalți sau către noi înșine?
Sunt zguduită de implicațiile fantastice pe care acest simplu obicei le-ar avea la nivel planetar şi universal.
Astăzi mulțumesc pentru iubirea şi inspirația pe care le primesc în fiecare clipă, chiar şi atunci când nu sunt conştientă de asta.

Cu infinită iubire,
Irina