Programul care susține creșterea business-ului tău de la 0 la + succes și îți oferă doi mentori la dispoziția ta pe toată perioada creșterii afacerii tale.

AI8în1

PROGRAM DE MENTORAT ȘI CREȘTERE A BUSINESS-ULUI ÎN 9 LUNI

MENTORII TĂI TE SUSȚIN ȘI TE AJUTĂ

Business-urile se schimbă, se transformă, iar tu,
antreprenorule, trebuie să fie pregătit în orice moment.

Z

Vrei să te dezvolți ca antreprenor?

Z

Vrei să înveți să nu mai repeți greșelile?

Z

Vrei să îți crești afacerea?

Z

Vrei să te decizi dacă e profitabil să dezvolți în continuare businessul?

Z

Vrei să îți revii după o perioadă provocatoare?

Z

Vrei să afli dacă e mai înțelept să te reprofilezi?

Ce este AI8în1?

AI8în1 este acronimul de la Alina și Irina

8 arii de expertiză pentru tine și afacerea ta, într-un singur program.

9

Analistul de business

9

Antreprenorul

9

Mentorul de business

9

Business coach-ul

9

Autorul de cărți

9

Expertul Contabil

9

Specialist în interpretarea numerelor

9

Liderul de echipe

CURIOS SĂ DESCOPERI?

AI8în1 este programul care îți oferă claritate în cifre, prin realizarea unui cash flow și a planului tău de afaceri și care te duce la profit.

AI8în1 este programul creat de Alina și Irina, mentorii care îți vor fi alături și te vor susține pe toată durata celor 9 luni de transformare a business-ului tău..

Suntem 2 mentori din 2 zone de expertiză diferite și complementare.

Alina te va îndruma în privința aspectelor financiare și de dezvoltare sustenabilă a firmei, pentru a ajunge la profit, iar

Irina te va consilia în privința misiunii și viziunii companiei tale, a strategiilor de piață, a comunicării cu clienții, a resurselor umane, a construirii unei echipe puternice.

Ce aduce nou și foarte valoros programul?
Componenta de cash flow și planul de afaceri extrem de practice.

Ce obții în acest program?

LINIȘTE

ECHILIBRU

siguranță

claritate

profit

Transformă-ți business-ul în 9 luni. Ai alături de tine 2 mentori devotați care îți susțin evoluția personală și profesională.

BONUS!

Proiecție cash flow pe 10 ani de zile, după terminarea programului de 9 luni.

Cui se adresează programul

START-UP

Antreprenorilor aflați la început de drum.

SCALE-UP

Antreprenorilor care vor să-și crească business-ul.

DIVERSIFICARE

Antreprenorilor care au închis un business, au experiență și caută noi oportunități.

DIFICULTĂȚI

Antreprenorilor blocați în business-ul actual.

AI8în1, este programul transformațional care îți va crește afacerea și te va ajuta să evoluezi ca persoană.

BENEFICII 8in1

8 beneficii pentru tine, viața ta și afacerea ta, într-o singură platformă.

CLARITATE

Îți răspundem la întrebările:

 

 • Pot să-mi dezvolt afacerea?
 • Pot să conduc un business?
 • Care este business-ul potrivit pentru mine?
 • Ce domeniu mi se potrivește?
 • Care sunt abilitățile mele native care mă ajută în business?

BUSINESS PLAN

Îți oferim un plan de afaceri pentru businessul tău.

MASTERMIND DE BUSINESS

3 Sesiuni de mastermind de business (o sesiune la 3 luni) care te ajută să primești sugestii și posibile soluții și de la colegii tăi din program.

ECHIPA TA PERSONALĂ

Pentru creșterea afacerii tale: 2 experți – mentori de business și coachi bine pregătiți pentru a te susține.

CASH-FLOW

Este un instrument esențial pentru antreprenorul care vrea să știe în orice moment cum va evolua afacerea sa.

Îți oferim un cash flow pe un an de zile, pentru a ști în ce moment vei avea profit din business, respectiv dacă vei avea numerar în fiecare zi și îl vom actualiza lunar.

BUSINESS COACHING

Îți oferim câte 1 sesiune de business coaching în fiecare săptămână, timp de 9 luni, pentru a monitoriza activitatea ta și a crește atât tu ca antreprenor cât și afacerea ta. Vei primi teme de lucru și le vom analiza împreună.

CONTABILITATE FINANCIARĂ

Îți oferim serviciile de contabilitate financiară pentru primele 9 luni gratuit în limita a 50 de documente pe lună.

COMUNITATE

Acces la un grup de oameni de afaceri pe care îl construim împreună: grup pe facebook cu colegii antreprenori din program și cu cei 2 mentori, vom genera o rețea de business care să susțină fiecare afacere din grup.

CINE SUNT MENTORII?

Alina te va îndruma în privința aspectelor financiare și de dezvoltare sustenabilă a firmei, pentru a ajunge la profit.

ALINA POTORAC

Analist de business, expert contabil, coach, mentor, antreprenor

Bună! Eu sunt Alina și sunt antreprenor de 5 ani!

Am înființat prima mea firmă în 2015, firmă de expertiză contabilă, după ce am devenit în anul 2014 expert contabil. La vârsta de 26 de ani, aveam primul angajat. Mi-am dedicat mult timp să învăț și să îi ajut pe antreprenori. An de an echipa mea creștea și creșteau și problemele. M-am înscris la cursul Lead Impact, primul meu curs pentru a-mi înțelege și dezvolta echipa și am învățat că liderii performanți conduc o echipă performantă. Le mulțumesc trainerilor Elvis Filote, Alina Filote, David Gin și mentorului meu Cristina Dragomir.

Acum 1 an, în martie 2019 firma mea înflorea, însă în cifre nu era deloc bine. M-am dezvoltat timp de 9 luni alături de Mihai Stanca de la Academy4StartUp, mentorul care m-a ajutat să cresc, să mă dezvolt personal și să îmi dezvolt afacerea, să o duc pe profit.

 Chiar dacă experiența mea era în contabilitate, expert contabil este o meserie pe care am dus-o la nivel performant. Apoi am mers mai departe, am finalizat cursul Rezist să fiu antreprenor alături de Corina Stratulat, Alina Striinu și Cristina Norocel și am învățat că un cash flow pozitiv te ajută să mergi mai departe oriunde îți dorești în viață. Alături de Corina Stratulat am început să învăț și să mă descopăr cum sunt eu ca persoană, cum să interpretez data de naștere, ce abilități native am și în ce domeniu pot avea cu adevărat succes, să conștientizez limitele formate și să le deblochez. Am primit claritate în misiunea personală și ce alegeri am de făcut în viața mea. Am terminat cursul de numerologie cu Corina Stratulat și astfel am devenit un specialist în interpretarea numerelor. Acestea ne arată și ne ajută să vedem capacitatea noastră încă de când ne-am născut și cum ne impacteaza viața.

În fiecare zi scriu, învăț și îmi doresc să împărtășesc tot ceea ce am învățat cu persoane dornice să învețe, așa cum sunt și eu.

Am citit peste 50 de cărți de dezvoltare personală și profesională, am făcut peste 5 cursuri de dezvoltare, lucrez cu mentori, coachi și îmi doresc ca tot ceea ce am învățat să te ajut si pe tine, să crești mai repede și să nu fie cazul de dificultate în business.

Dacă înțelegi cash flow-ul personal, este foarte ușor să monitorizezi zilnic, săptămânal, lunar, cash flow-ul in busines-ul tău.

În momentul ăsta de criză, eu sunt liniștită, am contracte clare cu anexe detaliate, proceduri cu clienții, proceduri cu angajații și am remarcat că acea perioadă de anul trecut, de curățenie și creștere a businesului îmi oferă mai mult timp acum pentru a crea ceea ce îmi doresc și mă pasionează, să ajut și alți antreprenori să își găsească liniștea și claritatea în cifre.

Trăiesc cu pasiune și dăruire în fiecare zi și dăruiesc toată cunoașterea mea clienților.

Sunt expert contabil, consultant de business, antreprenor și am construit ACHR GROUP – un grup de companii de succes cu creștere anuală, care oferă servicii de contabilitate, consultanță financiară și salarizare resurse umane cu responsabilitate, răspundere și apropiere față de clienții noștri.

Am peste 11 ani experiență în domeniul contabilității și în ultimii ani am facut cash flow-uri clienților care îmi solicită acest lucru. Cash flow-ul este sângele afacerii, fără el compania nu are claritate și nu știi încotro se îndreaptă. Acesta trebuie să fie zilnic pe desktop-ul laptopului tău. Nu ar trebui să lipsească de pe nici un calculator. Odata ce l-ai înțeles și ai înțeles utilitatea lui vei avea mult msi multă claritate și îmi vei multumi.

Iubesc ceea ce fac, iar fiecare solicitare din partea clienților o rezolv cu drag, respect și simț de răspundere.

Cred în oameni și în dorințele lor! De asemenea, cred în antreprenori. Ei sunt cei care ajută societatea să evolueze. Sunt ambițioasă, puternică și atentă la detalii.

Ca atare, mă simt onorată să am ocazia să îmi pun în slujba clienților mei cei peste 11 ani de experientă personală, la care se adaugă o echipă dinamică, puternică, informată și dispusă să ofere 100% pentru clienții noștri.

ACHR GROUP crește proporțional, împreună şi alături de clienții noștrii. Mulțumirea lor reprezintă mulțumirea noastră. De aceea, le suntem recunoscători pentru o creștere de peste 700% în ultimii 5 ani.

Cuvintele cheie ale succesului meu?

Devotament, perseverență, dedicare și multă muncă, totul ca să stăpânești arta de a fi expert contabil. Cele peste 40 de cursuri, seminarii, conferințe la care am participat m-au ajutat să acumulez informații pe care le ofer zilnic clienților mei.

Întreaga echipă de la ACHR GROUP este motivată să evolueze și să se perfecționeze, iar investiția în cursurile din domeniu este o prioritate pentru companie.

De asemenea, viziunea echipei este de a ajuta și educa publicul din România cu privire la domeniul financiar contabil. De-a lungul timpului, am sesizat că există o problemă de informare a antreprenorului, de aceea am acordat o atenție deosebită comunicării cu acesta, acordându-i toate informațiile necesare.
De peste 2 ani mă gândesc să scriu o carte care să îi ajute atât pe antreprenori, să primească claritate și liniște privind documentele contabile, cat și pentru contabili începători și să îi ajute în desfășurarea activității zilnice, cu informații încă de la înființarea unei firme și până la închiderea ei. Astfel, încă din luna ianuarie lucrez la cartea “Claritate și acte în ordine pentru antreprenori”. Lansarea cărții va fi in luna mai anul acesta.

Comunicarea face diferența în construirea unui business de succes pe termen lung. Consider că fac parte dintr-o echipă performantă, ne dedicam fiecarui client în parte și ne implicam astfel încât să găsim soluții bune pentru toți clienții. Ne propunem să ajutăm clienții nu doar cu servicii de contabilitate, ci și consiliere acolo unde este cazul. Experiența ne-a demonstrat că unele discuții purtate, la momentul potrivit, cu firma de contabilitate poate salva firma de la insolvență.

În acest program sunt bucuroasă să îți ofer analiza cifrelor importante care îți impactează viața la nivel personal și în business, analiza financiară a business-ului tău, cash flow-ul pe primul an de activitate și cash flow-ul în următorii 10 ani.

Ce spun clienții?

Alina Potorac conduce o echipă profesionistă, care oferă sfaturi și îndrumări clare, prompte și eficiente. Este prima firmă de contabilitate interesată de succesul afacerii mele. Din aceste considerente recomand serviciile lor.
Șerban Drăghici

Administrator PFA Servicii IT

Am cunoscut-o pe Alina într-o perioadă în care aveam nevoie de multe informații pentru înființarea propriei firme (nu doar de servicii de contabilitate) și sunt mulțumită de alegerea facută. Promptitudine, calm și o siguranță că totul va fi bine, asta mi-a transmis mereu și așa a fost. Recomand!

Emanuela Grigoraș

EMGRICA SRL

Multumesc echipei ACHR pentru profesionalismul si devotamentul de care da dovada. Inca de la inceputul colaborarii noastre si pana in prezent nu am avut nici o urma de indoiala ca administrarea financiara a societatii mele poate fi pe maini bune, cu atat mai mult cu cat relatia noastra este la distanta, respectiv Iasi-Bucuresti. ACHR – o echipa tanara, minunata si responsabila, tine-ti-o tot asa!
Ing. Ana Corol

AC IHIDRO SRL

Lucrăm de câțiva ani cu doamna Potorac și echipa ei și suntem mulțumiți de colaborare. Informarea periodică asupra modificărilor legislației fiscale, promptitudinea cu care răspund la solicitari și întrebări, seriozitatea și profesionalismul sunt caracteristici pe care le apreciez în mod deosebit. O echipă de specialiști pe care o recomand cu încredere!

Loredana Gheorghiță

ARTY NETWORK

Foarte buni profesionisti si foarte apropiati de client! O companie pe care o recomand cu incredere!
Mihai Stanca

CEO LEADERS ACADEMY

Colaborez cu Alina Potorac de mai bine de 4 ani, atat pentru serviciile contabile in ceea ce priveste activitatea firmei mele cat si pentru alte activitati. Apreciez foarte mult corectitudinea, increderea si profesionalismul Alinei, dar si a celor din echipa ACHR. De asemenea, sunt prietenosi si foarte receptivi. Sunt sigura ca si in viitor colaborarea noastra va fi cel putin la fel.
Alina Andreea Sluser

FOUNDER SLUSER CAPITAL

Serviciile oferite de Alina Potorac au un grad ridicat de profesionalism prin evidenta completa si in timp util al tuturor aspectelor fiscale si contabile din firma pe care o administrez. Apreciez punctualitatea, corectitudinea, responsabilitatea si angajamentul de care da dovada.

Crina si Ionut Dinescu

LOVE FOR FOOD SRL

Amabilitatea și promptitudinea acestei echipe sunt un plus pentru cei care doresc consultanță în domeniul financiar contabil. Recomand cu încredere!
Maddy Draghici

PFA Servicii IT

O echipa dinamica, un vibe pozitiv si solutii rapide! Felicitari! Recomand cu drag!
Andrei Barbu Iulian

CEO ATELIER DE CHILLUIALA

Dr. IRINA VASILESCU

Coach, mentor, trainer, autor, antreprenor

Buna!

Sunt Irina și sunt antreprenor ca și tine!

Am înființat prima mea firmă acum 18 ani (în martie 2002) și de atunci am mai înființat încă 6 companii. În prezent, am trei linii de business active:

 • O agenție de traduceri: ACTA.DOC – Experți în traduceri
 • Un centru de training și limbi străine: EUROLENGUAS
 • O editură: Floare de Iris
 • Sunt pasionată de educație de 23 de ani și lucrez în educația  adulților din 2013.

Din 2015 sunt business coach și mentor în programe de mentorat pentru afaceri de tip start-up și scale-up și susțin antreprenorii care vor să își ducă afacerea la un nivel mai înalt.

Antreprenorul & business-ul său

Cred cu tărie că ANTREPRENORUL este un om curajos, creativ, care își asumă riscuri și este dispus să facă multe sacrificii pentru o viziune, pentru a oferi valoare pieții și pentru a fi recompensat de către aceasta.

Cred ca BUSINESS-ul este acea organizație menită să îi aducă fondatorului său bucurie, satisfacție, un vis împlinit, o echipă frumoasă și, nu în ultimul rând, PROFIT!

Coaching

Am absolvit 4 școli de coaching și nenumărate programe de business și dezvoltare personală și am susținut, ghidat și mentorat, în programe naționale, sute de persoane care mi-au solicitat ajutorul și au avut încredere în mine.

În sesiunile mele de coaching am în vedere păstrarea unui echilibru între evoluția personală și creșterea profesională a clientului meu și îl susțin să găsească cele mai bune soluții pentru afacerea sa, pentru viața sa personală, pentru că am credința că ECHILIBRUL este o cheie importantă în atingerea fericirii și a succesului.

Îți ofer, cu drag, toată expertiza mea de antreprenor, mentor și coach pentru ca și tu să ai succesul pe care ți-l dorești și să fii fericit!

Săptămânal, vei avea întâlnirea de 1h cu mine, coach-ul tău, pentru a crește progresiv. Sesiunile se vor axa pe două direcții: creștere personală și dezvoltarea business-ului, pentru că nicio afacere nu poate creşte mai mult decât fondatorul său.

Mentor in programe de mentorat

Am devenit mentor în programe de mentorat pentru start-up-uri și coach de business pentru antreprenori care vor să își ducă afacerea la un nivel mai înalt.

În sesiunile mele de coaching am în vedere păstrarea unui echilibru între evolutia personala și creșterea profesională a clientului meu și îl susțin să găsească cele mai bune soluții pentru afacerea sa și pentru viața sa personală, pentru ca am credința că ECHILIBRUL este o cheie importantă în atingerea fericirii și a succesului.

 • Sunt absolventa și facilitator de 4 ani a programului “Business Masterclass by Andy Szekely” și Business Doctor Intensive.
 • Am organizat alături de Romanian Business Leaders “Ateliere de Antreprenoriat” în Iași
 • Am fost mentor si coach pentru antreprenori cu domenii foarte diverse, inclusiv în programul Start-up Plus 2019.
 • Am organizat alături de Romanian Business Leaders “Ateliere de Antreprenoriat” în Iași
Trainer

În calitate de trainer, sunt invitată de către companii mici, medii și mari să ofer traininguri de comunicare persuasivă, vânzări, vorbit în public, fericire, wellness. Am organizat și organizez mastermind-uri de strategie de business, de comunicare în business, de vânzări.

Studii & călătoria mea antreprenorială

Am absolvit Facultatea de Litere în 1996 și la începutul carierei mele am fost profesor de limbi străine de liceu (engleză și spaniolă). După doar 6 ani de predare, am hotărât să deschid prima mea afacere – biroul de traduceri ACTA.DOC. Am dat examene, m-am înscris în lista traducătorilor autorizați de către Ministerul de Justiție al României, și am început călătoria antreprenorială …. Lucrând, de fapt, ca freelancer în propriul business.

Apoi am început să angajez oameni. Apoi am căutat colaboratori și parteneri. Apoi mi-am dat seama că nu toți clienții vin către tine, și că e nevoie să merg eu către ei. Apoi… au început tot felul de probleme, cu angajații, cu colaboratorii, cu clienții, cu controalele, cu banii… și ABIA ATUNCI mi-am dat seama că antreprenorul nu este nici freelancer, nici om de vânzări, nici specialist HR, nici contabil sau jurist…

În călătoria mea antreprenorială am înființat încă 6 companii, am creat încă doua linii de business (un centru de training și limbi străine și o editură), am deschis și închis multe puncte de lucru, am angajat și am concediat multe persoane, am avut multe nopți nedormite, am râs și am plâns, am căutat și am găsit soluții, am format echipe minunate, am fost fericită de alegerile mele și alteori mi-am simțit profund înșelate încrederea și bunăvoința. Am celebrat 5 ani, 10 ani, 15 ani de reușite, iar anul acesta 18 ani! Am trecut prin două crize, mi-am văzut echipele mele crescând apoi scăzând vertiginos, am avut perioade de creștere accelerată și perioade de declin…toate acestea m-au călit și m-au făcut mai puternică și mai înțeleaptă.

...Sunt antreprenor de 18 ani

Toate companiile înființate de mine îmi hrănesc pasiunile și îmi aduc împlinire. Practic, în fiecare zi sunt fericită să muncesc, pentru că munca mea este aliniată cu pasiunile mele. Fiind filolog și doctor în filologie, am exploatat la maximum formarea mea pentru toate cele 3 linii de business de care mă ocup acum: centrul de traduceri ACTA.DOC, centrul de training și limbi străine EUROLENGUAS și editura FLOARE DE IRIS.

Pentru că am înțeles că nicio afacere nu poate crește mai mult decât fondatorul său, din 2013 sunt și trainer de programe de dezvoltare personală, antrenor de fericire, autor. Cartea mea, “Fii fericit acum – O călătorie către comorile prezente în jurul tău și în tine” a ajutat, până acum, peste 2000 de oameni să fie mai fericiți, mai împliniți, mai echilibrați.

Irina te va consilia în privința misiunii și viziunii companiei tale, a strategiilor de piață, a comunicării cu clientii, a resurselor umane, a construirii unei echipe puternice.

Ce spun clienții?

Rar se întâmplă să cunoaștem oameni care ne inspira, ne modelează, ne ghidează pentru atingerea succesului sau a idealurilor noastre. Eu am avut norocul sa cunosc și sa lucrez cu un astfel de om, un adevărat mentor. Mulțumesc, Irina, pentru răbdarea, profesionalismul, pasiunea cu care m-ai ghidat pe tot parcursul acestei perioade de studiu. Îți sunt recunoscatoare și dacă ma pot revanșa, va fi o onoare pentru mine.

Cand am inceput sesiunile de mentorat si coaching cu Irina Vasilescu, in cadrul programului Start-up Plus, aveam foarte puține puncte forte, mai exact doar teoria si practica legata de crearea de produse cosmetice si cateva idei despre ceea ce inseamna antreprenoriat. După ședințele de business coaching cu Irina am inceput sa inteleg importanța strategiilor de marketing, a politicilor de pret, a abordarii clientilor, furnizorilor, etc. Sfaturile Irinei au fost unele concrete, modelate pe afacerea mea. Am invatat practic sa imi identific atat punctele tari ale afacerii, cat si problemele care pot aparea, am identificat solutii la aceste probleme.

Recomand cu mare incredere si caldura cursurile de business si sesiunile de coaching si mentorat cu Irina tuturor antreprenorilor, atat a celor in devenire, cat si a celor care au deja o afacere. Cred ca a avea succes intr-o afacere se poate invata. Experienta mea de invatare alaturi de Irina a fost una de suflet.”

Badarau Luiza

biolog, antreprenor, fondator Kalari Family, productie cosmetice naturiste

Sesiunile de coaching cu Irina Vasilescu mi-au aratat ca trebuie sa tin cont de toate aspectele pe care le comporta business-ul meu, m-au ajutat sa le identific si sa le inteleg.

O recomand pe Irina ca mentor si business coach, pentru ca te ajuta sa ai perspective noi asupra afacerii, de unde se poate lucra mai departe.”

Aparaschivei Andrei

antreprenor, fondator Mulțimea Vidă SRL, productie de tricouri si articole de imbracaminte imprimate

Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine mentoratul este cheia cresterii accelerate.O intalnire cu un mentor, care a batut poteci asemanatoare cu cele pe care ai si tu nevoie sa treci, iti aduce claritate, inspiratie si dorinta de a merge pe drum mai departe.In loc sa umbli prin bezna pe bajbaite, iata ca el aprinde lumina pentru tine!

Cam asa a fost o intalnire de mentorat cu Irina. M-a ajutat sa conturez mai clar ceea ce imi doresc sa fac, sa ma ajut de punctele mele forte, sa vad obstacolele in avans si mi-a raspuns la multe, multe intrebari “Cum sa…?”.

O recomand cu caldura pe Irina si ii sunt recunoscatoare!”

Carmen Teodorescu

antreprenor si fondator Tabara de orientare in cariera IT “Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant”

Am colaborat cu Irina Vasilescu in perioada 2017-2018, cand doream sa dezvolt si sa duc la un nivel superior compania mea de training si aveam nevoie de un mentor&coach care sa ma ghideze in demersurile mele. Sesiunile de business coaching & mentorat cu Irina m-au ajutat sa restructurez si sa reorganizez o parte a activitatii societatii mele si sa am mai multa claritate legata de directia in care doresc sa imi dezvolt afacerea. Am realizat astfel, mai usor, si am implementat planurile de afaceri pentru perioadele urmatoare.

Irina este un coach si mentor care asculta cu rabdare si impartaseste cu multa deschidere experientele sale personale de antreprenor, ceea ce aduce foarte multa valoare in sesiunile de coaching si mentorat. De aceea, o recomand calduros pe Irina Vasilescu pentru activitati de mentorat si business coaching pentru actuali si viitori antreprenori.”

Mariana Frunza

Administrator si fondator Training&Development MF Inovate SRL-D, companie de training., administrator si fondator Training&Development MF Inovate SRL-D, companie de training

Întâlnirile cu Irina au fost pline de conștientizări, clarificări și pași pentru acțiunile viitoare! Recomand cu toată încrederea întâlnirile de Coaching și Mentoring cu Irina pentru cei care doresc să-și pună în practică ideile avute sau pentru cei care sunt hotărâți să meargă mai departe cu Business-ul actual.”

Angel Răducanu

Arkad Training & Coaching SRL, Asociat unic - companie de Training și Consultanță

Avand in vedere ca pentru mine a fost un inceput de drum despre care nu cunoșteam prea multe, sesiunile de coaching si mentorat sustinute de Irina au fost extrem de benefice din mai multe motive:

 • Irina mi-a impartasit din experienta sa de antreprenor;
 • Am analizat ideile pe care voiam sa le pun in practica, le-am aprofundat si imbunatatit;
 • Am gasit impreuna solutii la problemele viitoare despre care eu, neavand experienta, nu as fi crezut ca pot sa apara;
 • Am discutat deciziile bune sau mai putin bune pe care le-au luat marile companii de-a lungul timpului si am incercat sa ne raportam la viitorul business.

Recomand cu siguranta serviciile de coaching si mentorat cu Irina Vasilescu pentru ca

 • este empatica, reuseste sa se pozitioneze in situatia nostra, a antreprenorilor, si cauta solutii impreuna cu noi;
 • a explicat conceptele intelesul meu, eu fiind incepator in domeniul antreprenoriatului;
 • m-a facut sa fiu mai increzator si mai optimist.”
Pricop Ticu Ionut

Administrator in cadrul companiei SC WE WASH ECO SRL, domeniul de activitate: Spalarea si curatarea ecologica a textilelor

PROVOCĂRI inerente oricărui business și vieții, în general, vor fi adresate punctual, în sesiunile de coaching, atunci când va fi necesar.

Vom face o MONITORIZARE săptămânală a progresului către obiectivele de business stabilite dar și restul ariilor importante ale vieții.

Coach-ul este antrenorul care te însoțește, te ține în proces și se asigură că îți atingi obiectivele personale și de business. Acest lucru îmi doresc să îl fac și eu pentru tine.

Programul de coaching

include următoarele teme:

Pentru AFACEREA TA:

 • viziune, misiune, valori ale companiei;
  care este piața ta, cum o segmentezi;
  care este clientul pe care îl servești (avatar client);
  cum comunici cu clienții tăi, pe ce canale;
  marketing și vânzări, strategii;
  resurse umane: recrutare, delegare, monitorizare, măsurarea rezultatelor;
  coordonarea echipei: cum să fii un lider inspirațional pentru echipa ta.

Pentru tine, ANTREPRENORUL:

 • life & work balance – echilibrul viața personală;
  munca;
  relații interumane care îți asigură echilibrul sau te destabilizează: cu membrii echipei tale, cu membrii familiei, cu colaboratorii, cu clienții, etc.;
  ritualuri zilnice de succes: cum îți asiguri nivelul de energie, focusul, cum îți antrenezi capacitatea de concentrare, atenția, ce merită să faci și ce merită să nu faci în timpul dedicat muncii și în timpul liber.

PROVOCĂRI inerente oricărui business și vieții, în general, vor fi adresate punctual, în sesiunile de coaching, atunci când va fi necesar.

Vom face o MONITORIZARE săptămânală a progresului către obiectivele de business stabilite dar și restul ariilor importante ale vieții.

Coach-ul este antrenorul care te însoțește, te ține în proces și se asigură că îți atingi obiectivele personale și de business. Acest lucru îmi doresc să îl fac și eu pentru tine.

Care este structura programului AI8în1?

Noi, Alina și Irina, vom lucra personal cu tine, săptămânal.

Ore de consultanță pe planul de business și cash flow cu Alina în prima lună

Ore lunar cu Alina pentru analiză și actualizare cash flow

Ore de sesiuni de coaching cu Irina; 4 ore pe lună

Ore de analiză finală cu Alina și cash flow pe 10 ani

Luni de servicii de contabilitate

Sesiuni de Mastermind; una la 3 luni

Costuri și garanții

INVESTIȚIA TA - 1800 + 18%

 • Semnezi un contract pentru un abonament de 9 luni, cost 1800 lei/ lună;
 • Atunci când începi să încasezi, plătești un comision de succes de 18% din veniturile încasate;
 • Noi te ajutăm să încasezi! Ne vom asigura că îți oferim tot suportul necesar pentru ca afacerea ta să devină și să rămână profitabilă!

GARANȚIE!

În cazul în care nu ești mulțumit de alegerea făcută în 14 zile îți primești toți banii înapoi!

Pe tot parcursul programului vei lucra cu cei doi mentori pe un caiet de lucru.

La finalul programului, vei primi o diplomă de recunoaștere a creșterii tale ca antreprenor și a afacerii tale. Ce procent de creștere al afacerii tale ți-ar plăcea să apară pe diplomă?

Programează-te pentru interviu

AI8în1 este un programul exclusivist, pentru antreprenorii care vor să îşi ducă afacerea la următorul nivel.

Vrei să parcurgi și tu această călătorie?

Crește-ți afacerea pe care o ai deja!
Pornește o afacere nouă!

Vreau să programez un interviu pentru AI8în1

12 + 12 =