Un program complex de analiză și soluții practice, pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii tale.

DE LA IMPAS, LA PROFIT IN 8 PAȘI

AI8în1

8 soluții eficiente pentru o afacere profitabilă

Ai probleme cu banii sau cu echipa?

Z

Ai probleme de cash flow?

Z

Nu știi de ce pierzi bani în firmă?

Z

Te-ai blocat în datorii?

Z

Nu ai profit, cu toate eforturile pe care le faci?

Z

Nu știi care sunt punctele vulnerabile ale afacerii tale?

Z

Echipa ta nu mai performeaza?

Z

Îți este greu să schimbi oamenii neproductivi?

Z

Vrei să dezvolți afacerea sau să o regândești de la zero?

Ce este AI8în1?

Este un program de analiză a afacerii, identificare și soluționare probleme și management de business.

8 arii de expertiză care îți conferă o viziune clară asupra afacerii tale:

9

Analiză financiară

9

Management al cash flow-ului

9

Analiză și plan de business

9

Model/ Profil antreprenorial

9

Management al echipei

9

Analiză de profitabilitate

9

Expertiză contabilă

9

Mentorat antreprenorial (de business)

Beneficii program AI8în1

Alina Potorac și Irina Vasilescu, cei doi consilieri din arii de expertiză complementare, au creat un program ce are ca scop transformarea afacerii tale de la starea de impas, la cea de profit, pe termen lung. Sau de la zero, la profit. Programul, structurat pe 3 pachete, îți oferă posibilitatea de a testa și implementa treptat soluțiile și de a vedea rezultate concrete, în cel mai scurt timp.

Programul îți oferă:

Imagine clară asupra afacerii tale

  • Analiză inițială a situației actuale în care este afacerea ta. Provocări concrete pe care le experimentezi.

Strategie de business și predictibilitate 

  • Plan de afaceri, structură venituri și cheltuieli.

Contabilitate și consultanță financiară

  • Servicii de contabilitate și consultanță financiară pentru primele 12 luni, gratuit în limita a 50 de documente pe lună.

Management al echipei

  • Consultanță de la 2 experți în business, cu experiență antreprenorială de peste 20 de ani în diverse domenii de activitate, care au construit echipe funcționale și eficiente.

Management financiar-proiecție a cash flow-ului 

  • Cash flow analizat și actualizat lunar pentru a ști în orice moment dacă firma are lichidități.

Soluții eficiente pentru a avea profit

  • Analiză atentă  în vederea reducerii cheltuielilor și creșterii veniturilor, analiza costurilor cu salariații și a eficienței acestora

Business coaching și mentorat

  • Sesiuni de business coaching și de mentorat pentru identificarea soluțiilor optime și monitorizarea activității tale de antreprenor; teme de lucru și analiză.

Acces la o comunitate de antreprenori care îți pot oferi suport 

  • Sesiuni de mastermind de business pentru idei de la alți antreprenori pentru redresare financiară sau creșterea afacerii tale. 

PENTRU CINE AM CREAT AI8în1?

Dacă te regăsești în lista de mai jos, înseamnă că AI8în1 a fost creat pentru tine:

Antreprenor aflat la început de drum

Antreprenor în impas financiar

Antreprenor care își dorește să se reinventeze

Antreprenor blocat în business-ul actual

Antreprenor care își dorește dezvoltarea afacerii

Programul de coaching vizează

AFACEREA TA:

  • viziune, misiune, valori, segmentare piață și clienți, comunicarea cu clienții, strategii resurse umane, recrutare, delegare, monitorizare a activității echipei, măsurarea rezultatelor fiecărui membru al echipei, leadershipul echipei.

Tu, ca ANTREPRENORUL:

  • echilibrul dintre viața profesională și personală, relații de lucru, ritualuri zilnice de succes, încredere în sine.

PROVOCĂRI inerente oricărui business vor fi adresate punctual, în sesiunile de coaching.

Se va face o MONITORIZARE săptămânală a progresului către obiectivele de business stabilite dar și restul ariilor importante ale vieții.

Coach-ul este antrenorul care te însoțește, te ține în proces și se asigură că îți atingi obiectivele personale și de business.

STRUCTURA PROGRAMULUI AI8ÎN1

*în funcție de pachetul ales.

Până la șase ore de proiecție Cash flow*

Până la nouă ore lunar de analiză și actualizare cash flow*

Până la 36 de ore de sesiuni de business coaching și mentorat*

Sesiuni de Mastermind (pachete SMART+VIP)

Luni de servicii de contabilitate (pachet VIP)

MENTORII AI8în1

Alina te va îndruma în privința aspectelor financiare și de dezvoltare sustenabilă a firmei, pentru a ajunge la profit.

ALINA POTORAC

Analist de business, expert contabil, mentor, antreprenor

Bună! Sunt Alina și sunt antreprenor ca tine!

Sunt expert contabil, consultant de business, antreprenor. Am construit ACHR GROUP, o companie de succes cu creștere anuală de peste 50% venituri în ultimii 5 ani, care oferă servicii de contabilitate, consultanță financiară și salarizare resurse umane cu răspundere și apropiere față de cei peste 200 de clienți mulțumiți.
Lucrăm cu firme din peste 20 de domenii diferite de activitate, am peste 300 de ore de consultanță financiară și peste 900 ore de expertiză financiar contabilă.

Am peste 11 ani experiență în domeniul contabilității și în ultimii 2 ani am ajutat clienții să facă strategii de business prin proiecțiile de cash flow oferite. Cash-flow-ul îți oferă o bună claritate privind numerarul din firma ta în orice lună și te ajuta să îți îndeplinești obiectivele financiare pentru business.

În ultimii 10 ani, am participat la peste 40 de cursuri, seminarii, conferințe iar aceste informații m-au ajutat să ofer valoare clienților mei.

În acest program sunt bucuroasă să îți ofer analiza financiară a business-ului tău prin una sau mai multe strategii de business și prin proiecția cash-flow-ul pozitiv pe primul an de activitate și chiar și în următorii 3 ani.

Cuvintele cheie ale succesului meu: devotament, perseverența, dedicare, înțelegere și multă muncă.

Ce spun clienții?

Alina Potorac conduce o echipă profesionistă, care oferă sfaturi și îndrumări clare, prompte și eficiente. Este prima firmă de contabilitate interesată de succesul afacerii mele. Din aceste considerente recomand serviciile lor.
Șerban Drăghici

Administrator PFA Servicii IT

Lucrăm de câțiva ani cu doamna Potorac și echipa ei și suntem mulțumiți de colaborare. Informarea periodică asupra modificărilor legislației fiscale, promptitudinea cu care răspund la solicitari și întrebări, seriozitatea și profesionalismul sunt caracteristici pe care le apreciez în mod deosebit. O echipă de specialiști pe care o recomand cu încredere!

Loredana Gheorghiță

ARTY NETWORK

Serviciile oferite de Alina Potorac au un grad ridicat de profesionalism prin evidenta completa si in timp util al tuturor aspectelor fiscale si contabile din firma pe care o administrez. Apreciez punctualitatea, corectitudinea, responsabilitatea si angajamentul de care da dovada.

Crina si Ionut Dinescu

LOVE FOR FOOD SRL

Dr. IRINA VASILESCU

Coach, mentor, trainer, autor, antreprenor

Bună!

Sunt Irina și sunt antreprenor ca tine!

Am experiență de 18 ani în antreprenoriat, timp în care am înființat 6 companii și 5 ani în business coaching și mentoring.

Am peste 3000 ore de experiență în training, business coaching și mentorat pentru afaceri și susțin antreprenorii care vor să își scoată afacerea din impas și să o dezvolte. Am susținut, ghidat și mentorat, în programe naționale, peste 200 de antreprenori.

ANTREPRENORUL este un om curajos, creativ, care își asumă riscuri și este dispus să facă multe sacrificii pentru o viziune, pentru a oferi valoare pieței și pentru a fi recompensat de către aceasta.

BUSINESS-ul este acea organizație menită sa îi aducă fondatorului PROFIT, satisfacție, un vis împlinit, o echipă eficientă.

În călătoria mea antreprenorială am înființat 6 companii, am deschis și închis multe puncte de lucru, am angajat și am concediat multe persoane, am avut multe nopți nedormite, am râs și am plâns, am căutat și am găsit soluții, am format echipe minunate, am fost fericită de alegerile mele și alteori mi-am simțit profund înșelate încrederea și bunăvoință. Am celebrat 5 ani, 10 ani, 15 ani de reușite, iar anul acesta 18 ani! Am trecut prin două crize, am văzut echipele mele crescând, apoi scăzând vertiginos, am avut perioade de creștere accelerată și perioade de declin…toate acestea m-au călit si m-au făcut mai puternică și mai înțeleaptă. Tocmai de aceea te pot susține ca să depășești obstacolele care apar în business-ul tău, în întâlnirile săptămânale din cadrul programului.

Cuvintele cheie ale succesului meu: pasiune, putere de muncă, dedicare, încredere, iubire de oameni.

Irina te va consilia în privința misiunii și viziunii companiei tale, a strategiilor de piață, a comunicării cu clienții, a resurselor umane, a construirii unei echipe puternice.

Ce spun clienții?

Pentru mine mentoratul este cheia creșterii accelerate. O întâlnire cu un mentor îți aduce claritate, inspirație și dorința de a merge pe drum mai departe. În loc să umbli prin beznă, iată că el aprinde lumina pentru tine! Așa este o întâlnire de mentorat cu Irina. M-a ajutat sa conturez mai clar ceea ce îmi doresc să fac, să mă ajut de punctele mele forte, să văd obstacolele în avans și mi-a răspuns la multe, multe întrebări “Cum să…?”. O recomand cu căldură pe Irina și îi sunt recunoscătoare!”
Carmen Teodorescu

antreprenor si fondator Tabara de orientare in cariera IT “Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant”

Întâlnirile cu Irina au fost pline de conștientizări, clarificări și pași pentru acțiunile viitoare! Recomand cu toată încrederea întâlnirile de Coaching și Mentoring cu Irina pentru cei care doresc să-și pună în practică ideile avute sau pentru cei care sunt hotărâți să meargă mai departe cu Business-ul actual.”

Angel Răducanu

Arkad Training & Coaching SRL, Asociat unic - companie de Training și Consultanță

Sesiunile de coaching cu Irina Vasilescu mi-au aratat ca trebuie sa tin cont de toate aspectele pe care le comporta business-ul meu, m-au ajutat sa le identific si sa le inteleg.

O recomand pe Irina ca mentor si business coach, pentru ca te ajuta sa ai perspective noi asupra afacerii, de unde se poate lucra mai departe.”

Aparaschivei Andrei

antreprenor, fondator Mulțimea Vidă SRL, productie de tricouri si articole de imbracaminte imprimate

INVESTIȚIA TA

Prețuri speciale pentru primii 10 înscriși!!!

GARANȚIE

NU PIERZI BANII
În cazul în care nu ești mulțumit de alegerea făcută, în 14 zile primești toți banii înapoi!

INTRĂ ACUM ÎN PROGRAM

Lasă-ne datele tale și te sunăm pentru o discuție preliminară

6 + 10 =